Bucurestiul isi face propriul “Start-Up Nation”

Bani-pixabay.jpg

Primaria Capitalei lanseaza un program de finantare pentru startup-urile din Bucuresti pentru “antreprenorii care s-au simtit discriminati cand au vazut ca nu pot aplica in programul national Start-Up Nation”, anunta Primaria.

Bugetul proiectului este de 10 milioane de euro, care va incepe din ianuarie 2019. Programul “Bucharest Start Up City” va finanta 200 de startup-uri cu cate de 50.000 de euro fiecare, indiferent de domeniul de activitate, bani din bugetul Primariei. “Vor primii finantari proiecte din sanatate, productie, servicii, IT etc”, anunta Primaria Bucuresti.

Regulamentul va fi anuntat in perioada urmatoare.

Programul este realizat printr-un protocolului de colaborare dintre Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliului National al intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania.

In editia a doua a programului Start-Up Nation, afacerile din Bucuresti si judetele Cluj si Ilfov, care au peste 4 IMM-uri la suta de locuitori, vor pleca din start cu un minus de 15 puncte, prin noua grila de punctare, ceea ce reduce considerabil sansele afacerilor respective la finantare.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.