Burse de studiu de 50.000 euro: Competitie de antreprenoriat pentru liceeni si studenti in Galati, Sibiu, Cluj si Timisoara

Foto.jpg

The Entrepreneurship Academy (EA), prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, impreună cu Banca Transilvania, lansează competitia natională EntrepreNation CityStart, destinată liceenilor si studentilor in anul I pasionati de business, management, antreprenoriat si intraprenoriat. Aceasta este destinată dezvoltării aptitudinilor antreprenoriale a peste 300 de tineri, iar castigătorii vor avea acces la burse de studiu in valoare totală de peste 50.000 de euro.

Competitia are loc in perioada decembrie 2018 – aprilie 2019 in Iasi (8 decembrie), Galati (8 decembrie), Sibiu (19 ianuarie), Cluj-Napoca (26 ianuarie) si Timisoara (26 ianuarie). Tinerii care doresc să se inscrie, o pot face gratuit, prin completarea unui formular de participare disponibil pe pagina de Facebook @TheEntrepreneurshipAcademy (AICI).

In fiecare dintre cele cinci orase in care se va desfăsura competitia, antreprenori cu experientă vor fi alături de participanti. impreună cu studenti ai The Entrepreneurship Academy care au deja un business ii vor ghida să genereze idei cu impact intr-o competitie in care sunt provocati să genereze idei de afaceri. Ulterior, timp de 4 luni, participantii vor intra intr-un program de mentorat si antreprenoriat sustinut de echipa EA, pentru a implementa si testa ideile de afaceri generate in timpul competitiei.

Echipele castigătoare vor fi anuntate in luna aprilie 2019, in cadrul finalei EntrepreNation CityStart.

Apoi, acestea vor intra intr-un BootCamp, un program antreprenorial de 7 zile. Fiecare castigător va avea la finalul programului un plan de business viabil, pe care-l va implementa avand la dispozitie intalniri de mentorat cu studentii si antreprenorii din reteaua The Entrepreneurship Academy.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.