Burse pentru singurul program MBA din Romania cu specializare in Project & Process Management

roland_gareis_nouWU Executive Academy acorda burse “CEE Scholarships” pentru singurul program MBA din Romania cu specializare in Project & Process Management.

Programul Professional MBA “Project & Process Management” este organizat in Romania de WU Executive Academy si ROLAND GAREIS CONSULTING si este singurul program MBA cu specializare in Project & Process Management.

Programul cuprinde 24 de module ce se desfasoara in Bucuresti, o data pe luna in week-end. Cursurile sunt sustinute de lectori din cadrul WU Executive Academy si ROLAND GAREIS CONSULTING.

Programul Professional MBA “Project & Process Management” este acreditat EQUIS si AMBA. La finalizarea programului, absolventii primesc diploma MBA din partea WU Executive Academy (Vienna University of Economics and Business).

Pentru urmatoarea grupa a programului care va incepe in luna IULIE 2011, WU Executive Academy ofera burse “CEE Scholarships“, in valoare de maxim 5000 euro / participant.

Data limita de aplicare este 20 iunie!

Pentru detalii legate de programul MBA o puteti contacta pe Iulia Stefanescu, Manager Program la [email protected], telefon 021.300.30.20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.