Business Ideas

De mult mă bate gândul să deschid o secțiune în care să dezbat idei / oportunități de afacere: idei pe care le am eu sau peste care dau în navigările prin www.

Iată că azi mi se oferă posibilitatea să încep această secțiune plecând chiar de la o serie de start-ups de pe piața IT&Internet care se “luptă” zilele astea într-o competiție de profil.

Fiind din zona mea de interes amintesc doar Planty.com un instrument de risk management dedicat persoanelor fără cunoştinţe financiare avansate.

Pentru multe alte proiecte din această competiţie, vizitaţi techcrunch.com.

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.