Business-ul MedLife trece pe suita Charisma

MedLifeMedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a demarat un parteneriat cu producatorul de software TotalSoft, parte a grupului Global Finance, pentru implementarea unei platforme software complete, bazata pe suita de aplicatii Charisma.

Acest demers face parte dintr-un plan investitional mai amplu pe care MedLife il deruleaza in vederea extinderii business-ului si care prevede, printre altele, infiintarea mai multor spitale private in Bucuresti si in tara, precum si a primului spital privat din Romania care va include o unitate de primiri urgente.

Platforma software oferita de TotalSoft are la baza patru componente software: Charisma Medical Software si Charisma ERP –  vor integra activitatea medicala cu cea economica in vederea informatizarii totale a fluxurilor de lucru, Charisma HCM – va asigura gestionarea activitatii de HR&Payroll pentru cei aproape 1500 de angajati MedLife, si un sistem de management a relatiei cu clientii bazat pe tehnologie Microsoft. Integrarea tuturor componentelor intr-o platforma unica va asigura activitatii MedLife un nivel ridicat de performanta, siguranta in utilizare si o securitate sporita a datelor.

Trecerea de la o aplicatie software proprie, care a sustinut activitatea cu succes pana la un anumit nivel, la un sistem informatic integrat a fost o schimbare necesara pentru sustinerea strategiei de dezvoltare a MedLife. Noul sistem va contribui la imbunatatirea sistemului informational din cadrul companiei, asigurand  o sursa unica de date privind pacientii si circuitul acestora in unitatea medicala, consultatiile si analizele efectuate, precum si informatii de ordin financiar sau a relatiei cu clientii“, a declarat  Nicolae Marcu, Director General MedLife.

MedLife a ales TotalSoft deoarece furnizorul roman detine o experienta de peste 15 ani in domeniul solutiilor software destinate sectorului medical, timp in care a implementat solutiile sale in numeroase clinici medicale, laboratoare si spitale atat din  domeniul privat, cat si din domeniul public, in tari precum Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia, Qatar, Romania sau SUA.

La inceputul lunii martie, compania TotalSoft a fost desemnata de catre revista eFinance furnizorul roman care a reusit cea mai importanta realizare in domeniul software-ului romanesc: castigarea statutului de furnizor preferat al companiilor prestatoare de servicii medicale din Romania. Distinctia a venit sa incununeze un an 2010 cu totul exceptional pentru divizia medicala din cadrul TotalSoft, an in care compania a semnat contracte cu cei mai importanti furnizori de servicii medicale.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager, TotalSoft.

Date de contact:  [email protected];  0744.89.86.20.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind in acest moment cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Avand o expertiza de 15 ani, MedLife a reusit sa se impuna pe piata de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulatoriu, laborator de analize, spital, imagistica, iar din 2010 si servicii farmaceutice.

La ora actuala, MedLife isi desfasoara activitatea in 7 Hyperclinici din Bucuresti si din tara, 6 centre de excelenta cu specializare unica, 8 laboratoare proprii de analize, in Bucuresti si in tara, 47 de centre medicale on site, 20 de echipaje mobile, 5 farmacii si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

De asemenea, MedLife detine cel mai mare spital privat din Capitala, Life Memorial Hospital – rezultatul unei investitii de aproximativ 17 milioane de euro. Acesta este primul spital din Romania realizat in conformitate cu cerintele obligatorii din Uniunea Europeana, si singurul spital care dispune de un ambulatoriu si un laborator propriu de analize medicale ce faciliteaza realizarea investigatiilor si diagnosticarea intr-un timp foarte scurt.

Compania are in prezent aproximativ 1.500 de angajati.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.