Cafeneaua de finantari, 12 august, Brasov

programe-absorbtie.jpg

Cafenea_ProiecteFirma de consultanta Iceberg din Brasov va organiza „Cafeneaua de finantari”, un sir de evenimente in care vor fi prezentate, in mod constant, informatii privind programele de finantare ce urmeaza sa se deschida sau in desfasurare, termeni si conditii si alte detalii ce pot fi oferite antreprenorilor pentru a avea acces facil la aceste fonduri.

Prima editie va avea loc miercuri, 12 august, la Hub Onezero, pe strada Lunga nr. 100, si se vor prezenta oportunitatile disponibile, organizatorii urmand sa raspunda si la intrebarile participantilor.

Consultantii companiei Iceberg vor prezenta oportunitatile de finantare si conditiile principale pe care trebuie sa le indepliniti pentru obtinerea investitiilor in vederea infiintarii, crearii si/sau dezvoltarii activitatilor neagricole in zone rurale, prin PNDR 2014-2020.

Evenimentul ar urma sa inceapa la orele 17.30, participantii trebuind sa confirme prezenta la eveniment pana pe 11 august, orele 15.00, la adresa de email [email protected].

Sursa: www.bizbrasov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.