Calendarul programului Romania Start-Up Nation

Start-up-Nation-Romania-01.png

La scurt timp dupa ce a oferit o serie de informatii suplimentare referitoare la Romania Start-Up Nation raspunzand catorva intrebari frecvente despre acest program, secretarul de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a revenit cu graficul de implementare.

Astfel, inscrierea in program se va face electronic, iar aplicatiile vor incepe din luna mai a acestui an, fiind deschise timp de o luna (pana in iunie 2017). Eligibilitatea startup-urilor si a planurilor de afaceri va fi verificata in perioada mai – iulie 2017, iar contractele vor fi semnate intre lunile iunie – august 2017.

Start-Up Nation este un program prin care statul roman vrea sa ajute antreprenorii sa-si deschida firme si sa promoveze antreprenoriatul. Proiectul Start-Up Nation vrea sa finanteze 10.000 de business-uri noi cu pana la 44.000 de euro.

In proiect sunt eligibile firmele infiintate dupa 30 ianuarie 2017, iar acestea pot participa o singura data. Domeniile de activitate care vor primi cel mai mare numar de puncte vor fi IT, productie, industriile creative (sanatate si educatie), serviciile si comertul.

Mai multe detalii: start-up.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.