Camelia Sucu atrage fonduri UE pentru ferme

vaci.jpg

Camelia Sucu, cunoscuta prin intermediul afacerii cu mobila de lux Class Living, a investit aproximativ 5 mil. euro in Piata de Gros, proiect pe care il dezvolta din 2010, dar spune ca sumele se vor dubla.

Totodata, Camelia Sucu care in ultimii ani a declarat ca vrea sa-si diversifice afacerile, a mai investit in ferme de vaci si a depus proiecte pentru a atrage bani europeni atat pentru ferme, dar si pentru dezvoltarea Pietei de Gros. “Am definitivat strategia pentru Piata de Gros care se va numi Abundia si am depus doua proiecte pentru a atrage fonduri europene pentru dezvoltarea acesteia, unul de 1,5 milioane de euro, iar celalalt de 2,8 milioane de euro“, a spus Camelia Sucu. Ea a mentionat ca banii vor fi folositi pentru modernizarea depozitelor si construirea de noi hale in Piata de Gros.

Piata, situata in zona Berceni, are o suprafata de 12 hectare si 25.000 mp construiti si este ocupata in proportie de 85%, iar Camelia Sucu vrea sa faca in acest loc “singurul pol de aprovizionare business to business” cu legume.

Mai multe detalii: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.