Camera de Comert si Industrie Iasi: Eveniment de prezentare a oportunitatilor de initiere a afacerilor

images.jpg

strategii-afaceriSunteti invitati sa participati la Caravana de informare si constientizare asupra oportunitatilor de finantare a ideilor de afaceri ale persoanelor cu varsta peste 18 ani care doresc sa initieze o afacere independenta.

Evenimentul va avea loc in ziua de joi, 23 aprilie 2014, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Iasi, B-dul Carol I nr.27, ora 13.30.

Participarea la eveniment este gratuita si va fi finantata in cadrul proiectului „O sansa pentru Succes in Afaceri – SUCCES”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU/176/3.1/S/150295) si implementat in parteneriat de Camera de Comert si Industrie Neamt, Camera de Comert si Industrie Brasov si Innova Project Consulting.

Proiectul ofera posibilitatea crearii si imbunatatirii competentelor antreprenoriale ale 480 de persoane cu varsta peste 18 ani si subventionarea a 48 de planuri de afaceri prin schema de ajutor de minimis „Sprijin pentru Antreprenori”.

Prin participarea la concursul de idei de afaceri, veti avea oportunitatea de a castiga o subventie nerambursabila pentru a incepe o activitate independenta.

Valoarea ajutorului de minimis pentru fiecare plan de afaceri declarat castigator in urma desfasurarii concursului de idei de afaceri este de max. 15.297,45 euro.

Grupul tinta beneficiar al programelor de formare si dezvoltare de competente antreprenoriale:

  • persoane cu varsta peste 18 ani care doresc sa initieze o activitate independenta, din Regiunile de Dezovoltare Nord-Est si Centru.
  • precum si persoane cu varsta cuprinsa intre 18-25 ani, inmatriculate in invatamantul superior din Regiunile de Dezvoltare Nord-Est si Centru.

Mai multe detalii privind inscrierea la cursuri si participarea la concursul de idei de afaceri puteti obtine in cadrul evenimentului.

Sursa: Camera de Comert si Industrie Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.