Campanie de informare privind accesarea fondurilor europene, 25 februarie – 25 martie 2009

Compania ieseana Dal Consulting organizeaza o campanie de informare si consiliere a oamenilor de afaceri din Regiunea de Nord-Est privind accesarea fondurilor europene. In cadrul sesiunilor oferite gratuit, participantii vor beneficia de consultanta privind posibilitatile de finantare europeana de la specialisti in domeniu.


Campania are scopul de a creste gradul de informare in privinta posibilitatilor de dezvoltare a firmelor, prin atragerea de fonduri structurale nerambursabile.

Participantii la aceste sesiuni vor afla ce fonduri sunt disponibile pentru afacerea lor, care sunt pasii care trebuie urmati, de la scrierea cererii de finantare si pana la implementarea proiectului, de ce sume pot beneficia si pentru ce fel de activitati sunt oferiti bani din partea UE.

De asemenea, ei vor beneficia si de servicii de analiza a eligibilitatii ideii lor de afacere si de incadrare in programul corect de finantare.

Sesiunile de infomare si consilere vor avea loc in perioada 25 februarie – 25 martie, in fiecare zi de miercuri si vineri, intre orele 9 -13 si 14 – 18. Cei interesati sunt asteptati la sediul Dal Consulting din Iasi, Bd. Carol I, nr.4, Cladirea Habitat Proiect.

Agentii economici care doresc sa participe la aceste sesiuni oferite gratuit sunt asteptati sa isi confirme prezenta telefonic, la numarul 0232/25.44.66, sau prin e-mail, la adresa [email protected].

Compania DAL Consulting este specializata in consultanta in managementul proiectelor cu finantare europeana, marketing si management general.

In 7 ani de activitate in domeniul consultantei, firma ieseana a finalizat peste 70 de proiecte pentru clientii sai si a dezvoltat parteneriate strategice cu firme si organizatii nationale si internationale.

Din 2005, compania DAL Consulting este membru cu certificat de atestare AMCOR (Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training in Management din Romania), fapt ce garanteaza capacitatea firmei de a oferi servicii de consultanta profesionale.

Persoana de contact:
Talpa Tiberiu,
SC DAL Consulting SRL
Telefon: 0232 254 466
E-mail: [email protected]
Web-site: www.dalconsulting.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top