Casa de marcat virtuala facuta de un start-up romanesc a primit 300.000 euro finantare

29512437_1134986919977579_4376802679440015360_n.jpg

Ebriza este unul dintre startup-urile finaliste de la Startup Avalanche, competitia anuala organizata in Cluj-Napoca de Techsylvania si Risky Business. A facut parte din primul program de accelerare al start-up-urilor al Risky Business Cluj iar softul pe care l-au creat functioneaza deja la peste 100 de comercianti in Romania si in strainatate.

Startup-ul primeste in aceasta runda de finantare 300 000 de euro. Cu aceasta infuzie de capital, Ebriza isi va putea canaliza eforturile spre dezvoltarea propriului marketplace, care va da ocazia oricarui business sa isi conecteze instantaneu softul de vanzare si gestiune cu furnizorii de produse si servicii.

Grupul Financiar Banca Transilvania, prin BT Investments, este principalul investitor intr-o runda de finantare lansata de Ebriza. in urma investitiei startup-ul romanesc Ebriza este evaluat la 1,5 milioane de euro la un an dupa prima lor runda de investitii si intrarea in acceleratorul Risky Business, cand acesta a fost evaluat la jumatate de milion de euro.

“Este o validare fantastica a eforturilor noastre faptul ca Banca Transilvania investeste in Ebriza. Ne dorim sa oferim gratuit comerciantilor softul de vanzare POS – eliberare de bon fiscal – direct pe tableta sau pe telefon cu acces la o imprimanta fiscala wireless si sa ne focusam pe serviciile adiacente din marketplace, comerciantul trebuind sa plateasca doar pentru acestea din urma” – Cristian Dinescu, co-fondator Ebriza

BT face aceasta investitie pentru a sustine antreprenorii, care isi pot gestiona mai bine afacerea datorita software-ului dezvoltat de Ebriza. Alaturi de Banca Transilvania investesc si Risky Business, fondul de accelerare clujean, Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants si Dan Isai, fondatorul Salad Box.

Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania: „Suntem bucurosi sa investim in acest start-up, care va ajuta clientii IMM sa isi gestioneze mai bine afacerea. Ca banca a oamenilor intreprinzatori, este esential sa sustinem inovatia si dezvoltarea unui ecosistem de start-up-uri, asa incat sa fie cat mai usor pentru antreprenori sa faca business in tara noastra”.

Ebriza transforma total ceea ce inseamna acum casa de marcat, softul de vanzare si gestiune: acestea vor fi accesate online, non-stop, de pe orice dispozitiv, urmarind in timp real activitatea firmei, a stocurilor si a vanzarilor. De asemenea, Ebriza integreaza afacerile din HORECA, retail sau servicii cu furnizorii lor sau cu prestatorii de servicii, aplicatiile de comenzi sau de rezervari printr-un marketplace deschis oricaror dezvoltatori.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.