Castigatorii granturilor Raiffeisen Comunitati 2016

Raiffeisen_Comunitati.png

Raiffeisen Bank finanteaza 10 proiecte de responsabilitate sociala prin a sasea editie a Programului de granturi „Raiffeisen Comunitati”. Din 193 de proiecte inscrise, 150 au fost eligibile si evaluate de 100 voluntari Raiffeisen. Cele mai apreciate 20 de proiecte au intrat in etapa finala de votare, iar 10 proiecte au castigat cate un grant de 10.000 euro.

Raiffeisen Bank aloca un total de 100.000 de euro catre cele 10 proiecte care, in acest an, vor fi implementate in 7 comunitati din tara: Bucuresti si judetele Alba, Bacau, Bihor, Constanta, Teleorman si Timis.

„Raiffeisen Comunitati” este un concurs online de proiecte, care isi propune sa sprijine atat financiar, dar si prin voluntariat si diseminare de cunostinte, organizatiile si institutiile cu cele mai bune si dorite proiecte pentru comunitatile locale. Proiectele finantate vizeaza beneficiari din domeniile: servicii sociale si sanatate, dar si educatie financiara. S-a inregistrat un numar total de 25.312 voturi, dintre care 2.866 a obtinut proiectul clasat pe primul loc in preferintele publicului: „Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati neuromotorii Sfantul Nectarie” al Fundatiei Mihai Nesu din Oradea (jud. Bihor).

Programul de granturi s-a desfasurat in perioada 1 iulie – 15 septembrie 2016 pe platforma online www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi.

In prima luna s-au putut depune propuneri de proiect, in luna august au fost verificate proiectele respectand criteriile de eligibilitate si apoi pe cele de evaluare, iar in primele doua saptamani din septembrie, 20 de proiecte finaliste au putut fi votate de publicul larg. Castigatorii granturilor au fost desemnati exclusiv in ordinea numarului de voturi inregistrate.

Mai jos gasiti lista castigatorilor programlui nostru de granturi din acest an. Mai multe detalii aici.

Cererile de sponsorizare adresate catre Raiffeisen Bank trebuie inregistrate pe platforma sponsorship.raiffeisen.ro, prin completarea unui formular standard de aplicatie.

 Sursa: Raiffeisen Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top