Cat de importante sunt retelele sociale pentru un business

economie-sociala.jpg

economie socialaRetele sociale sunt foarte importante pentru afaceri si pentru promovarea acestora. Cu siguranta cei mai multi antreprenorii si-ar dori sa gaseasca o modalitate care sa ii ajute sa afle cat de mult valoreaza fiecare follower in parte.

De multe ori, companiile fac comparatii intre ele in ceea ce priveste numarul de fani si ajung chiar la gestul disperat de a cumpara like-uri si profiluri false. Nimic mai gresit, conform spuselor specialistilor.

Acesti asa-zisi “fani” fac mai mult rau companiei decat bine. Aceste conturi provin, in marea lor majoritate, din Asia si strica reputatia companiei care a apelat la acest tertip pentru “impresionare”. Din pacate insa, acesti falsi fani nu te vor mai lasa in timp sa ajungi la adevaratii tai followeri.

Cea mai buna cale e sa iti construiesti o strategie unica de promovare si de atragere a clientilor si pe retelele sociale.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

One thought on “Cat de importante sunt retelele sociale pentru un business”

  1. Irina spune:

    Asa e, profilele false pot ingropa un business. Sunt atatea retele sociale, prin urmare posibilitati de promovare ca trebuie sa nu vrei, ca sa nu gasesti solutia optima pentru business-ul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.