Catalog Consultanti Finantare.ro va avea doar Conturi PREMIUM

CC.png

catalog consultantiIncepand cu data de 1 septembrie 2013, in Catalog Consultanti Finantare.ro vor fi doar firmele care au un Cont PREMIUM – Recomandat, cele cu un cont gratuit vor fi automat dezactivate de la acea data.

Daca sunteti unul dintre consultantii care momentan au un cont gratuit si va decideti pana la data de 31 august 2013 (inclusiv) sa achizitionati un Cont Premium pentru 12 luni, atunci veti beneficia de o REDUCERE de 10%.

Printre cele mai importante beneficii pentru o firma de consultanta care alege acest Cont PREMIUM se numara:

  • promovarea pe unul dintre cele mai importante site-uri economice de specialitate din Romania – Finantare.ro;
  • cresterea notorietatii in fata potentialilor prospecti (persoane care cauta o firma de consultanta), care va pot contacta direct, regasind datele de contact in cadrul catalogului, actualizate de reprezentantii firmei de consultanta;
  • accentuarea vizibilitatii in cadrul acestui catalog, fiind prezenti atat in varianta online, cat si in varianta PDF a acestuia si in cadrul unui interviu dedicat, luat unui reprezentant din cadrul firmei de consultanta, urmand a fi publicat pe website-ul Finantare.ro.

Pentru mai multe detalii sau daca doriti sa va bucurati de REDUCEREA oferita, puteti trimite un e-mail la [email protected].

Va stam la dispozitie pentru o colaborare pe termen lung!

Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.