Catalogul Consultanti Finantare.ro, lansat in versiunea tiparita

CC.png

Patricia_CatalogDupa zece ani in care a aparut exclusiv online, Catalogul Consultantilor a fost lansat si in editia tiparita. Evenimentul a avut loc in cadrul Conferintei Afaceri.ro Bacau, desfasurata pe 30 octombrie. Noul produs s-a bucurat de un interes sporit din partea participantilor, acestia recunoscand ca reprezinta un real sprijin pentru cei interesati de obtinerea unui program de finantare, sau care pur si simplu necesita expertiza unui consultant.

Patricia Chirica, Key Account Manger: “Catalog Consultanti este un produs Premium al echipei Finantare.ro, iar lansarea editiei tiparite nu face altceva decat sa aduca un plus acestui serviciu, devenind astfel un instrument complet, destinat sa sprijine atat reprezentantii consultantei de management din Romania, cat si solicitantii programelor de finantare. Catalog Consultanti va fi distribuit in format fizic in mod gratuit in cadrul urmatoarelor evenimente din seria Conferintele Afaceri.ro.”

Urmatorul eveniment din caravana Afaceri.ro 2013 va avea loc la Piatra Neamt, pe 15 octombrie. Conferinta Afaceri.ro Piatra-Neamt este un eveniment care va furniza informatii practice despre oameni, companii, marketing modern, proiecte existente si surse de finantare.

Daca activezi in piata consultantei, atunci te invitam sa te alaturi Comunitatii Premium, participarea in cadrul acesteia oferindu-ti posibilitatea de a accesa o gama vasta de clienti si posibilitatea de promovare accentuata in fata unui public specializat.

Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.