CCIAT lanseaza programul CLIMATE-KIC ACCELERATOR

investment.png

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de coordonator al programului Climate KIC in Romania, cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, finantat de EIT- Institutul Eurpoean pentru Inovare si Tehnologie (www.climate-kic.org) doreste sa va faca cunoscut programul nostru: Climate-Kic Accelerator, cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile initiale ale startup-urilor, axat pe pregatirea acestora pentru primii investitori si clienti si sprijinirea dimensionarii corecte a afacerii.

Pana pe 3 iulie sunt acceptate aplicatii in cadrul Etapei a 2-a a Acceleratorului: Model de Afacere – Validare & Primii clienti (Business Model Validation & First Customers).

In aceasta etapa, firmele au acces la granturi, la coaching dar si la fonduri care sa acopere necesitatile dezvoltarii afacerii. Echipele se pot axa pe atragerea primilor clienti si pe un proces iterativ de validare a modelului de afaceri, in timp ce primesc sprijin continuu de la experti si mentori si participa la activitatile programului si ateliere de lucru.

Echipele/start-up -urile care aplica pentru etapa a 2-a a Climate-Kic Accelerator beneficiaza de: coaching si formare profesionala, mentorat si networking, participare la bootcamp-uri intensive , acces la partenerii Climate-Kic, sprijin financiar in valoare de 15.000 euro.

Inscrieri se pot face la: http://www.climatekic.org/ris/accelerator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.