CE confirma faptul ca a descoperit nereguli in sistemul de achizitii publice privind implementarea proiectelor din cadrul axei 3-POSCCE

monezi_calculator.jpg

monezi_calculatorComisia Europeana a decis suspendarea unor plati dupa ce a constatat, in urma unui audit, nereguli in cheltuirea fondurilor europene pe axa 3 – Tehnologia informatiei si comunicarii – din POSCCE. Ministerul Fondurilor Europene neaga acest fapt, sustinand ca, de fapt, platile au fost intrerupte doar temporar, ca parte din procedura standard a Comisiei Europene.

Daca se identifica deficiente semnificative in management si in sistemul de control, o scrisoare privind intreruperea platilor poate fi trimisa autoritatilor insarcinate pentru a aduce anumite im­bu­na­tatiri sistemului. In urma unui audit al Comisiei, aceasta a trimis o scrisoare la data de 23 decembrie 2014, prin care a intrerupt platile pentru axa 3 in Programul Operational Competivitate. Intr-adevar, Comisia a observat nereguli in sistemul de achizitii publice legate de implementarea proiectelor din cadrul acestei axe“, sustin oficialii Comisiei Europene.

Mai multe detalii: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.