Cum s-au cheltuit fondurile POSDRU? Maria Grapini sustine ca s-au dus pe proiecte de mica anvergura

baani.jpg

Maria GrapiniFondurile primite de tara noastra prin POSDRU s-au risipit usor pe proiecte de mica anvergura, a declarat ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism, Maria Grapini, la o intalnire cu oameni de afaceri si autoritati locale din Maramures, transmite Agerpres.

Dintr-o necunoastere, lipsa de viziune, perspectiva pana acum constat ca om ce provine din lumea practica a afacerilor ca banii europeni alocati Romaniei prin POSDRU s-au risipit prea usor pe proiecte de mica anvergura care sa contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri pe orizontala“, a spus Maria Grapini.

Maria Grapini s-a intalnit la o discutie informala, in Baia Mare, cu oameni de afaceri din industria turismului, intreprinderilor mici si mijlocii, reprezentanti ai administratiei locale si parlamentari din judetul Maramures. Oamenii de afaceri au sugerat ministrului Grapini sa sustina implementare unor normative clare in privinta fiscalitatii pentru a se evita confuziile. Proprietarul unei afaceri din domeniul hotelier Martin Hulbar a spus ca supraimpozitarea in turism a deschis drumul spre evaziunea fiscala agresiva la nivel national.

Mai multe detalii: www.finantistii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.