Ce trebuie sa stii despre contractarea unui credit cu garantie imobiliara

0.jpg

In teorie, obtinerea unei finantari este subiect tabu pentru antreprenori. De multe ori, lipsa ei este si inceputul declinului unei afaceri, dar totodata poate fi si piedica in evolutia ei sau cauza din care visul lor nu se transforma in realitate.

Cum colaborarea cu bancile este birocratica si plina de proceduri complicate, de lunga durata, cativa antreprenori si-au facut un scop din a salva alte afaceri si… au facut si o afacere din asta. Asa a luat nastere credit.ro, site-ul IFN imprumut S.A. si o solutie alternativa de finantare, cu produse financiare personalizate dupa nevoile fiecarui client.

Serviciile credit.ro, cum ar fi creditul cu garantie imobiliara, reprezinta un mod rapid si eficient de rezolvare a problemelor aparute inopinat – care nu suporta amanare, cat si o cale pentru dezvoltarea business-urilor. Prin intermediul credit.ro, antreprenorii pot obtine sume cuprinse intre 9.000 lei si 5.000.000 lei, cu dobanzi – fixe, de 5% pe luna. Indiferent de suma, orice imprumut cu garantie imobiliara este obtinut in maximum 24 de ore, dar cei interesati pot afla in doar 10 minute daca se califica pentru el.

Vrei un imprumut cu garantie imobiliara? Ce documente iti trebuie

Daca doresti sa contractezi acest tip de finantare pentru compania ta, nu ai nevoie decat de actele constitutive ale societatii (CUI, Act constitutiv) si de documentele privind garantia (Act proprietare, Cadastru, Intabulare).
Iar pentru a sti sigur ca te califici pentru obtinerea unui credit cu ipoteca pe casa sau credit cu ipoteca pe teren, este suficient sa completezi formularul de pe credit.ro. In cateva minute, vei fi contactat de catre consultantii financiari ai IFN-ului, care iti vor confirma cererea si oferi informatii suplimentare, conforme cu necesitatile tale si afacerii tale. Dupa acest pas, este necesara o singura deplasare la sediul credit.ro, pentru semnarea actelor, iar a doua zi vei avea banii in cont.

Contractul de imprumut cu garantie imobiliara se realizeaza pe o perioada de pana la 36 de luni, dar exista posibilitatea de prelungire. Ca un avantaj, toti clientii beneficiaza de 7 zile perioada de gratie, in care nu sunt percepute penalitati pentru neachitarea la data scadenta a dobanzii.

Avantajele colaborarii cu IFN imprumut S.A. si contractarea unui credit cu garantie Imobiliara

  • Afli in 10 minute daca primesti creditul, fara proceduri complicate, fara zile intregi de asteptare.
  • Poti obtine sume considerabile de bani.
  • Odata aprobat, ai banii in cont chiar a doua zi.
  • Niciun cost pentru obtinerea imprumutului. Nu este perceput comision de analiza, de administrare, sau oricare altul.
  • Transparenta: nu exista comisioane ascunse.
  • Versatilitate. Ai posibilitatea de a returna imprumutul in doua moduri: rate lunare egale sau bullet (se plateste lunar doar comisionul, iar la finalul perioadei contractuale imprumutul initial).
  • Beneficiezi de expertiza de aproape un deceniu a consultantilor financiari de la credit.ro. Acestia nu iti vor oferi o simpla finantare, ci solutii personalizate contextului tau si sprijin in dezvoltarea corecta a afacerii tale si folosirea corespunzatoare a imprumutului.

IFN Împrumut S.A.
Soseaua Stefan cel Mare, nr.31, secotr. 2, Bucuresti
021.796.7777
021.796.7788
Credit cu garanție imobiliară

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.