8 startup-uri IT romanesti finantate cu 25.000 euro fiecare

Photo-Batch2-Techcelerator.jpg

Techcelerator, acceleratorul din Romania care sprijina financiar startup-urile de tehnologie prin intermediul partenerului sau GapMinder, a finalizat selectia celor mai bune aplicatii pentru a doua runda a programului. Acestea vor beneficia de mentorat intensiv pentru dezvoltarea businessului pentru o perioada de 10 saptamani, dar si de investitii de 25.000 euro, fiecare, din partea fondului de capital de risc GapMinder, cofinantat cu fonduri europene prin Programul Operational pentru Competitivitate.

Pentru cel de-al doilea lot al programului Techcelerator au aplicat 172 de startup-uri din Romania si din strainatate. in urma unei evaluari atente, dupa intalnirea cu echipele Techcelerator si GapMinder in cadrul unei sesiuni de tip bootcamp, au fost selectate 8 startup-uri tech inovatoare care apoi au fost invitate sa se alature programului, potrivit unui comunicat de presa remis StartupCafe.ro.

Techcelerator a vizat companiile cu proiecte aflate in faza minima viabila (MVP) din domenii precum IT si software, securitate cibernetica, inteligenta artificiala (AI) si machine learning (ML), transformare digitala, solutii informatice pentru sectorul sanatatii, FinTech (inclusiv aplicatii care includ tehnologia blockchain). Componenta echipei si coeziunea acesteia au fost alti factori importanti in procesul de evaluare.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.