Centrul de Servicii Sociale din orasul Gaesti, modernizat cu fonduri Regio

servicii-sociale-gaesti.jpg

servicii sociale-gaestiIn cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia a fost semnat proiectul “Modernizare si extindere constructie parter Centrul Social Gaesti“.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita, in calitate de beneficiar, a obtinut finantare nerambursabila Regio 2007 – 2013 in cadrul Axei prioritare 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de interventie 3.2 “Reabilitarea/ modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale“.

Aceasta investitie a avut ca obiectiv imbunatatirea calitatii infrastructurii a trei centre sociale din cadrul Complexului de servicii sociale, respectiv: Centrul de plasament pentru copii cu dizabilitati, Centrul de primire in regim de urgenta pentru copilul cu handicap sever si Centrul de zi pentru copii cu dizabilitati.

Valoarea totala a contractului a fost de 3.784.076,98 lei, din care valoarea totala eligibila a reprezentat 2.899.205 lei (finantare FEDR: 2.464.324,25 lei; finantare din bugetul national: 376.896,65 lei; cofinantare eligibila beneficiar: 57.984,10 lei).

Durata de implementare a proiectului a fost de 49 de luni, perioada in care s-au executat lucrari de modernizare a spatiilor de la parter si etajul I din Complexul de Servicii Sociale Gaesti si au fost realizate dotarile necesare pentru implementarea de noi activitati de recreere, de educatie, integrare/reintegrare sociala (ergoterapie, cromoterapie si meloterapie) in cadrul celor trei centre sociale aflate in complex.

De asemenea, spatiile de la parterul cladirii au fost extinse cu o sala de mese si bucatarie, precum si cu o spalatorie, o uscatorie si o calcatorie.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.