Cercetare la nivel național cu privire la impactul COVID-19 în România.

ingenius-hub2.jpg

”Având în vedere faptul că ne confruntăm cu o situație fără precedent, considerăm că este imperios necesar să nu asumăm nimic cu privire la nevoile reale ale organizațiilor românești și la tipul de sprijin de care acestea au nevoie pentru a se re-echilibra. Considerăm că fără o consultare reală, a unui număr reprezentativ de organizații de toate dimensiunile și din toate industriile sau domeniile de activitate, nu putem propune măsuri coerente și eficiente, care să reprezinte interesele acestora și să fie de un real folos în reconstrucția de care toți vom avea nevoie de îndată ce starea de urgență se ridică” declară Rodica Lupu, fondator Ingenius Hub.

APEC, la inițiativa Ingenius Hub, a început o amplă cercetare la nivel național cu privire la impactul COVID-19 în România, începând cu data de 31 martie 2020, cu ajutorul acestui chestionar: https://docs.google.com/forms.

Pana la 18 aprilie Ingenius Hub și-a propus sa efectueze un sondaj cu privire la impactul crizei actuale asupra microintreprinderilor si IMM-urilor, in vederea realizarii unei cercetari reprezentative, pe care sa se poata fundamenta un set de masuri pe care le propunem, prin Reteaua Ingenius NET, presedintiei, guvernului si autoritatilor locale.

Prin participarea la acest sondaj, puteti contribui si dvs atat la fundamentarea masurilor, deci la cresterea sanselor ca acestea sa fie implementate, cat si la definirea acestor propuneri, optand pentru diferite variante deja formulate in chestionar.

Toate datele colectate raman confidentiale, iar datele cu caracter personal sunt prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare, fiind disponibile doar autoritatilor, la cerere.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa Prioritară 3Locuri de muncă pentru toți
Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană
Titlul proiectului: ”InGenius Start-up Xpress! Program de antreprenoriat responsabil în regiunea Sud-Muntenia”
Contract: POCU/82/3/7/105825

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.