Certificare si recunoastere in Management de Proiect

Intalniti destul de frecvent in ultima perioada anunturi sau articole despre "manageri de proiect certificati". Auziti in fiecare zi despre un proiect care si-a depasit costurile sau a fost in intarziere. Integrarea in Uniunea Europeana implica derularea unui numar impresionant de proiecte care va determina, fara indoiala, un avant deosebit al acestui domeniu si implicit al cererii de project manageri certificati.

Doriti sa deveniti manager de proiect certificat si sa va fie recunoscute formal cunostintele si abilitatile personale? Acum aveti posibilitatea de a obtine o certificare si de a acumula experienta.

CODECS anunta deschiderea sesiunii de inscrieri la urmatoarele cursuri si traininguri de Management de Proiect:

1. Cursul CODECS de pregatire pentru certificarea PMP in Project Management – "Project Management Process Framework", cu o durata de 6 zile, desfasurat in perioada 15 – 17 februarie; 23 – 24 februarie; 9 martie.

Despre program:
Prin intermediul unui program de invatare accelerata, CODECS va ofera un cadru de pregatire a examenului de certificare Project Management Professional (PMP). Cursul este actualizat permament in concordanta cu informatiile oferite prin ghidul PMBOK al Project Management Institute (PMI). Trainerii CODECS (acreditati PMP) combina pregatirea teoretica (strategii, materiale recapitulative, etc) cu experienta practica in managementul proiectelor, oferindu-va o asistenta permanenta si constructiva in obtinerea certificarii PMP. Cursul include si o simulare pe calculator a examenului de 4 ore. De asemenea, fiecare arie de cunostinte implica verificarea cunostintelor prin intermediul unor teste intermediare. Raspunsurile aferente acestor teste sunt verificate impreuna cu trainerul si sunt discutate in grup.

Cui se adreseaza:
Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP, avand drept scop insusirea cunostintelor necesare, cat si acumularea numarului de ore de instruire profesionala solicitate de catre PMI, celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitatilor personale.

Pachet de curs:
Pachetul de curs cuprinde materialele tiparite folosite pe parcursul instruirii, incluzand continutul prezentarilor, exercitii pentru fixarea notiunilor prezentate, materiale aditionale pentru studiu. La incheierea cursului, cursantii vor primi un certificat de participare care atesta acumularea celor 42 de ore de instruire si parcurgerea capitolelor necesare inscrierii la examenul PMP (9 arii de cunostinte si 5 grupuri de procese). Cele 42 de ore vor fi distribuite pe parcursul a 6 zile de curs, in special week-end-uri. Pretul cursului "
Project Management Process Framework" este de 2800 Ron / participant + TVA.

2. Training in utilizarea unui software de administrare a proiectelor – "Microsoft Project Professional 2007 – Advanced level", cu o durata de 3 zile, desfasurat in perioada 22 – 23 – 24 februarie si 28 – 29 februarie – 1 martie.

Despre program:
Acest training de 3 zile ofera participantilor intr-un mod rapid cunostintele si tehnicile necesare atat managerilor de proiect cat si membrilor echipei de proiect. Participantii vor invata sa coordoneze si sa tina sub control toate functiunile managementului de proiect: planificarea, evidentierea progresului activitatilor, monitorizarea permanenta si in timp real a utilizarii resurselor si bugetelor.

Instructorul cursului este Hilde Corbu, unul dintre cei 22 de experti din lume si singurul consultant din Romania care a primit distinctia "Most Valuable Professional in 2007" pentru Microsoft Project. Hilde Corbu este trainer, project manager si consultant la Trilex Consulting, partener certificat Microsoft pentru competenta Enterprise Project Management. Cu peste 10 ani experienta in industria IT si bancara, Hilde Corbu este certificata de catre Microsoft (MCTS, MCP, MCT) si de catre Project Management Institute (PMP).

Cui se adreseaza:
Acest training se adreseaza atat managerilor de proiect cat si membrilor echipei de proiect si nu numai. Cunostintele acumulate in cadrul acestui training sunt utile si managerilor de departamente (Marketing, Vanzari, Tehnic, HR, Productie, Financiar).

Pachetul de curs:
Pachetul de curs cuprinde materialele tiparite folosite pe parcursul instruirii, incluzand continutul prezentarilor, exercitii pentru fixarea notiunilor prezentate. La incheierea trainingului, cursantii vor primi o diploma de participare la curs. Pretul cursului "Microsoft Project Professional 2007 – Advanced level" este de 1300 RON / participant + TVA.

Calendarul cursurilor in 2008.

Pentru mai multe informatii:
CODECS
Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti
Tel: 021-252.51.82/83/84
Fax: 021.252.56.13
Web: www.codecs.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 6 februarie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.