CFR a incheiat in primul semestru modernizarea a 6 gari, proiecte de 120 mil. lei cu finantare UE

statie-tren.jpg

statie-trenCFR SA a finalizat in primul semestru modernizarea a garilor Slatina, Resita Sud, Zalau, Bistrita Nord, Giurgiu Oras si Botosani, proiecte finantate cu fonduri europene, a caror valoare contractuala totala se ridica la 119,3 lei milioane lei.

Proiectul de modernizare a statiilor de cale ferata este derulat prin Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013, cu finantare asigurata in proportie de 85% de la Comisia Europeana si 15% de la bugetul de stat.

Lucrarile de modernizare a statiilor de cale ferata pornesc de la schimbarea fatadei cladirilor, continua cu modificarea circuitului in interiorul cladirilor si se extind pana la redimensionarea perimetrului exterior al garilor pentru a asigura confortul, siguranta si fluiditatea mixului de calatori. Prin continuarea acestor proiecte, dorim sa transformam garile intr-un spatiu modern si adaptat atat cerintelor pietei, cat si nevoilor clientilor nostri, calatorii“, a declarat directorul general al companiei, Macarie Moldovan.

Mai multe detalii: www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.