Charisma Collection aduce contracte de aproape 400 000 EUR companiei TotalSoft

total_soft.jpgTotalSoft, membra a grupului Global Finance, anunta finalizarea cu
succes a implementarii aplicatiei de colectare a debitelor de la
clienti – Charisma Collection – in alte trei companii internationale:
Raiffeisen Leasing Ucraina, Golden Deal Grecia si Kronos Bulgaria.

Kronos este prima companie externa din portofoliul TotalSoft a carei activitate este dedicata in exclusivitate colectarii debitelor, clientii sai fiind firme de renume din segmentul financiar bancar bulgar.

Din acest motiv, Kronos este si clientul cu cel mai mare numar de utilizatori ai aplicatiei (100 de useri), numar care se asteapta sa creasca semnificativ pana la finele anului 2010 pe fondul previziunii de crestere a companiei bulgare.

O alta implementare importanta este cea realizata la Raiffeisen Leasing Ucraina, membra a grupului Raiffeisen Leasing International. In ultimii ani, TotalSoft a derulat mai multe proiecte complexe de implementare software de business in filialele din Romania, Bulgaria si Ucraina ale grupului Raiffeisen Leasing, axate in special pe sistemul informatic integrat Charisma ERP.

In numai un an de la lansarea sistemului pe piata, solutia a fost achizitionata de companii din 4 tari europene (Romania, Bulgaria, Grecia si Ucraina).

Charisma Collection face parte din Charisma Business Suite, suita de aplicatii de business dezvoltata de TotalSoft de-a lungul celor 15 ani de activitate pe piata romaneasca si internationala. 

Sistemul a fost creat special pentru a ajuta companiile in procesul de urmarire a termenelor scadente ale facturilor emise si notificarea automata a clientiilor (prin SMS, scrisori sau apeluri telefonice).

Charisma Collection se poate integra cu orice aplicatie de tip ERP, asigurand gestionarea eficienta a procesului de recuperare a debitelor.

Printre companiile care au implementat aplicatia in anul 2009 se mai numara si: Raiffeisen Leasing Romania, Raiffeisen Leasing Bulgaria, RCI Leasing, TBI Credit, Fildas, Impact sau Tiriac Leasing.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro sau contactati:

TotalSoft
Suzana Badea, Marketing Officer
E-mail: [email protected]
Mobil: 0744.89.86.20

Despre TotalSoft:

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro si www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.