Charisma Cost Contol – O noua solutie de criza marca TotalSoft

total_soft.jpgTotalSoft, unul dintre cei mai importanti producatori regionali de
software, anunta lansarea unei noi solutii de criza, platforma de tip
e-procurement Charisma Cost Control. Produsul simplifica si optimizeaza
procesele de achizitii, de la structurarea bugetului de achizitii,
administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea si dezvoltarea
relatiilor cu furnizorii, derularea licitatiilor, selectia
furnizorilor, si pana la urmarirea desfasurarii contractelor.

Dintre 75 de responsabili cu achizitiile chestionati despre beneficiile solutiei, 75% au specificat reducerea cheltuielilor cu hartia, 61% eliminarea proceselor redundante, 58% gasirea mai rapida a produselor, 42% reducerea stocurilor, 41% diversificarea partenerilor si 38% au semnalat scaderea dependentei fata de furnizori. La aceste beneficii se adauga imbunatatirea productivitatii, cresterea eficientei si reducerea costurilor pe care le implica orice proces de achizitie.

Charisma Cost Control este un produs dezvoltat pe platforma Microsoft SharePoint si  beneficiaza de o flexibilitate exceptionala. Astfel, timpul de realizare si implementare a unor cerinte noi, in functie de specificul fiecarui client, este de numai cateva ore, iar metodologia de lucru permite implementarea solutiei in maxim doua saptamani, in functie de complexitatea si acuratetea specificatiei tehnice ceruta de client.

"Charisma Cost Control marcheaza un punct de cotitura in strategia TotalSoft de a oferi solutii reale de criza, cu rezultate rapide in scaderea costurilor, la preturi accesibile. Pregatim un pachet complet de solutii on-line, pe care il vom comercializa sub brandul Charisma eBusiness Suite, prin care vom simplifica si automatiza atat procese de front-office, cat si de back-office, prioritate avand sectoarele cele mai afectate de criza." declara Daniel Ionescu, director de strategie in cadrul TotalSoft.

TotalSoft se adreseaza pietei cu doua tipuri de oferte, implementarea produsului pe infrastructura companiei client sau in regim SaaS (Software as a Service), situatie in care clientul plateste doar un serviciu sub forma de abonament lunar. In ambele cazuri, avantajele utilizarii Charisma Cost Control sunt majore atat pentru cumparator, cat si pentru vanzatorii care se afiliaza la platforma de e-procurement.

Charisma Cost Control se integreaza perfect cu Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii. O demonstratie gratuita a solutiei poate fi  planificata la adresa http://www.charisma.ro/demo  

Persoana de contact
Suzana Badea
[email protected]; 0744.89.86.20

Despre TotalSoft:

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.