Charisma Enterprise patrunde in topul solutiilor de tip ERP

total_soft.jpgTotalSoft castiga, in cadrul premiilor FinMedia, premiul "e-ERP first tier 2009" pentru sistemul integrat Charisma Enterprise.

Charisma Enterprise, solutia integrata de gestiune a resurselor unei companii, patrunde in clubul extrem de restrans al solutiilor de tip ERP "first tier" din Romania.

Dupa ce a fost clasat in 2009 pe locul 3 in topul solutiilor ERP disponibile pe piata locala, dupa SAP si Oracle, dar cu cea mai mare dinamica de crestere, de catre compania de cercetare de piata Pierre Audoin Consultants, sistemul Charisma Enterprise primeste in 2010 o noua distinctie de marca din partea grupului financiar de presa FinMedia.

Implementat in 11 tari europene si oferind o expertiza de necontestat in sectoare ca financiar-bancar, leasing, distributie, retail, constructii, proiectare, servicii, utilitati sau administratie publica, sistemul Charisma Enterprise gestioneaza afaceri de peste 23 Mld Euro doar in Romania.

Astfel, 160.000 de angajati din peste 350 de companii nationale si multinationale din Romania beneficiaza de experienta acumulata in cei 8 ani de la lansarea sistemului pe piata. In prezent, Charisma Enterprise domina detasat verticale ca leasing, retail, distributie si constructii, oferind solutii inovatoare, adaptate situatiei economice dificile, catre toate sectoarele de afaceri.

Datorita metodologiilor internationale pe care le inglobeaza si a arhitecturii avansate, care poate sustine cele mai complexe activitati, Charisma Enterprise a fost clasat recent in categoria first tier, destinata pana acum exclusiv ERP-urilor de provenienta internationala. 

Pe de alta parte, usurinta de utilizare, timpul redus de implementare si implicit costurile scazute de utilizare diferentiaza net Charisma drept cea mai avantajoasa solutie ERP disponibila pe piata romaneasca.

Premiul "e-ERP First Tier 2009" acordat de grupul FinMedia rasplateste performanta implementarii sistemului Charisma in Alpha Bank. Proiectul a fost considerat de specialistii bancii dept deosebit de complex, datorita desfasurarii simultane cu implementarea sistemului de core banking.

Sistemul Charisma Enterprise este disponibil pentru demonstratii gratuite, la adresa: http://www.charisma.ro/pagina-promo.html. Charisma Enterprise inseamna 130 de specialisti in analize complexe de procese de afaceri, implementare, dezvoltare de solutii la cheie si suport post-vanzare.

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma Enterprise, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Persoana de contact: Suzana Badea ([email protected]; 0744.89.86.20)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.