Charisma HCM gestioneaza managementul resurselor umane la filiala Villeroy & Boch din Romania

total_softMondial Lugoj, companie membra a concernul german Villeroy & Boch, a finalizat implementarea sistemului Charisma HCM si pregateste acum integrarea cu Global HR, aplicatia de HR utilizata la nivelul intregului grup. Mondial Lugoj este una dintre cele mai mari unitati de productie de obiecte sanitare a grupului Villeroy & Boch, avand o cifra de afaceri de 26 mil eur, un numar de 850 de angajati si o linie de productie cu o capacitatea de 100.000 piese pe luna.   

Decizia implementarii unei solutii software de HR&Payroll a urmarit integrarea si optimizarea proceselor de HR &Payroll precum si alinierea acestora la obiectivele companiei. Selectia produsului s-a axat pe trei criterii clare: noul software trebuia sa uneasca intr-o singura baza de date salarizarea si HR-ul, sa sustina crearea unei baze de date complexe, care sa contina toate informatiile privind angajatii, si sa aiba interfata de integrare cu SAP pentru raportarile la nivel de grup.

Tinand seama de cerintele speciale ale companiei Villeroy&Boch, trebuia sa ne asiguram ca nu vom avea nici o problema implementand o aplicatie romaneasca. Alegand Charisma HCM ne-am asigurat ca vom putea indeplinii toate criterile stabilite, cu atat mai mult cu cat aplicatia TotalSoft se interfata deja cu SAP iar din punct de vedere financiar am beneficiat de cel mai bun raport calitate-pret” apreciaza dna Mihaela Daniela Nagy, HR Manager, Modial Lugoj.

TotalSoft a adaptat Charisma HCM la nevoile Mondial oferindu-i o solutie completa care include, pe langa HR&Payroll, module speciale dezvoltate pentru activitatea de acces-pontaj, de training, de audit si de recrutare. Charisma ofera astfel avantajul controlului asupra proceselor, asupra acuratetii datelor utilizate, posibilitatea definirii unor chei de control pentru fiecare etapa de lucru si responsabil de proces.

Ultima etapa a proiectului o reprezinta realizarea unei interfete intre Charisma HCM si Global HR, solutia de resurse umane utilizata la nivelul grupului Villeroy & Boch, care are ca scop crearea unei baze de date de HR unitara si eliminarea timpului si resurselor necesare consumate in prezent pentru realizarea raportarilor specifice. Pentru Global HR datele din Chariama se vor extrage in timp real, fara nici un fel de interventie locala.

Pentru mai multe informatii accesati www.charisma.ro.

Persoana de contact
: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 23 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.