Conferinta Freelanceri.ro: “Tu esti o afacere!” – 17 februarie 2011, Cluj-Napoca

co-organizatoriArhipelago, Fundatia Post Privatizare si Mosaic organizeaza cea de-a doua editie a Conferintei Freelanceri.ro – “Tu esti o afacere!” pe data de 17 februarie 2011, la Cluj-Napoca, la hotelul Golden Tulip Dome Ana (http://www.goldentulipcluj.ro/).

Dupa prima editie a conferintei ce a avut loc la Iasi in septembrie 2010 (http://iasi2010.freelanceri.ro), Conferinta Freelanceri.ro isi propune sa continue pe aceeasi directie, sa se adreseze freelancerilor din Romania si sa le transmita mesajul “Tu esti o afacere!”

Plusul de valoare este dat de cei 8 speakeri prezenti, precum si de temele abordate de acestia:
Péter BARTA: “Freelancingul – ca afacere””
Marius GHENEA: “Freelancer sau tranzitia de succes de la angajat la antreprenor”
Mrs Yesim ORUC: “Think big: be the expert for your global market”(prezentare in limba engleza)
Mircea MOCANU: “Incubatorul: Drumul cel mai scurt catre afacerea ta”
Costel ISTRATE: “Sa nu ne speriem (prea tare) de contabilitatea PFA!”
Elisabeta STANCIULESCU: “Capitalul de baza al unui freelancer: atitudinile + competentele transversale si transferabile”
Serban TIGANAS: “Arhitectul european – intre brand personal si corporatie”
Ana-Maria MIHAILA: “Networking-ul arma freelanceri-lor de succes”

Inscrierile se pot face pe site-ul www.cluj2011.freelanceri.ro, primul termen-limita fiind data de 1 februarie 2011.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

MOSAIC Evenimente si Calatorii este o companie specializata in organizarea de evenimente, calatorii de afaceri si servicii de consultanta. Firma, prin specialistii sai, asigura servicii complete atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri sau corporatii.

Contact:

Madalina Buzdugan,
Coordonator Comunicare Conferinta Freelanceri.ro
Telefon: 0740.20.84.11
E-mail: [email protected]

Gabriel Comorasu,
Manager de proiect
Telefon: 0744.571.837
E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.