Charisma Medical Software duce serviciile medicale in sfera on-line

total_soft.jpgCharisma Medical Software, solutia dezvoltata de TotalSoft pentru a optimiza procesele specifice spitalelor, clinicilor si laboratoarelor medicale, prezinta in premiera functionalitati de programare la consultatii medicale si de accesare a rezultatelor investigatiilor on-line, precum si posibilitatea de urmarire in timp real a fiselor electronice a pacientilor. Astfel, produsul se aliniaza la cerintele de interoperabilitate in domeniul sanatatii impuse de catre Uniunea Europeana.


Charisma Medical Software simplifica si eficientizeaza interactiunea furnizorilor de servicii medicale cu pacientii, reducand cu peste 80% riscurile amanarii sau intarzierii unei vizite la cabinetul medical.

Solutia ofera pacientilor posibilitatea vizualizarii medicilor disponibili si a programelor de lucru, planificarea la consultatii prin Internet, dar si acces prin web la rezultatele investigatiilor medicale.

Astfel, se ofera o informare rapida, corecta, fara a fi necesara deplasarea la unitatea medicala, pierderea de timp pretios in trafic sau asteptarea la cozi interminabile pentru o simpla fisa medicala.

Un alt avantaj este oferit clientilor corporate, care au posibilitatea verificarii rapide a gradului de utilizare a pachetelor de servicii medicale oferite angajatilor, numele angajatilor care folosesc aceste servicii, frecventa sau tipul serviciilor solicitate, simplificand procesul de centralizare si urmarire a costurilor.

Charisma Medical Software permite generarea si urmarirea fisei electronice a pacientilor, intre institutii medicale diferite.

Astfel, produsul asigura trasabilitatea datelor pacientilor in teritoriu, cu o vizibilitate perfecta asupra fisei pacientului, bolilor din trecut, tratamentelor si medicatiilor curente, alergii sau alte complicatii, eliminand erorile umane, repetarea unor investigatii si reducand semnificativ costurile operationale.

Charisma Medical Software permite evidentierea costurilor unitare, pe pacient, pe sectie, pe medic, sau orice alta entitate medicala, respecta cerintele DRG si ofera rapoarte conform SIUI (Sistem Informatic Unic Integrat) necesare decontarii cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Charisma Medical Software este implementata la nivel international in tari precum Polonia, Ungaria, Cehia sau  Estonia si gestioneaza peste 4 milioane de pacienti. Pana acum, prin intermediul sistemului au fost procesate 5.000.000 de cereri de analize medicale.

Sistemul Charisma Medical Software este disponibil pentru demonstratii gratuite, la adresa: http://www.charisma.ro/demo
Charisma Medical Software inseamna 50 de specialisti in analize complexe de procese de afaceri, implementare, dezvoltare de solutii la cheie si suport post-vanzare.

Pentru informatii suplimentare contactati:
Suzana Badea
Corporate Communication Manager
e-mail: [email protected]
mobil: 0744.89.86.20

Despre TotalSoft
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri.
Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.
Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad.
Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.