projectplan.gifEupc EDU, reprezentantul exclusiv pentru Romania al RMC Project Management, aduce certificarile de management de proiect ale PMI in Moldova prin organizarea la Iasi a cursului autorizat de PMP® Exam Prep.


Acest curs accelerat este destinat sa va ajute in pregatirea pentru examenul PMP – obtinand cele mai multe informatii din MP folosind un timp cat mai mic de invatare 99.2% din cei care au parcurs cursul de pregatire in formatul Rita Mulcahy, au obtinut certificarea PMP® (examen sustinut in prima luna dupa curs).

Dezvoltat de Rita Mulcahy, acest curs este creat sa-ti reduca timpul de invatare individuala de la sute de ore la mai putin de 40. Cursul include elemente unice ca jocuri, concursuri, studii de caz, exercitii si alte instrumente menite sa te ajute sa intelegi in loc sa memorezi no?iunile necesare pentru examen. Acest curs te va ajuta in gasirea si structurarea informatiei necesare pentru examen.

De ce sa urmezi acest curs?

1. Materiale primite ca parte a cursului
RMC Project Management ofera cursantilor un sistem cuprinzator de produse la inregistrarea la curs. Aceste materiale cuprind best-seller-ul Ritei PMP® Exam Prep, programul de simulare a examenului PM FASTrack® Exam Simulation Software si Hot Topics flashcards (pe CD, in format audio). In plus, vei primi materiale care nu sunt disponibile pentru publicul larg.

2. Garantie
99.2% din cei care au parcurs cursul de pregatire in formatul RMC, au obtinut certificarea PMP® (examen sustinut in prima luna dupa curs)

3. Orele de studiu individual
Obtine certificarea PMP® intr-o saptamana! Dupa absolvirea acestui curs, iti sunt necesare numai 40 de ore de studiu invidual pentru a putea fi complet pregatit pentru examen.

4. Scorul pentru examen
Cursantii au obtinut recent un scor de 83.25% in urma unei simulari a examenului dupa absolvirea cursului, chiar inainte de a incepe studiul individual. Scorul de trecere al examenului este de 61%.

5. Experienta
RMC are o experienta de 14 ani in instruirea a sute de manageri de proiect sa obtina certificarea PMP.
Cursul este sustinut de formatori certificati la nivel intern si international si cu o vasta experienta practica: Ilie Dragan, MBA, PMP si Cristian Dinu, PMP

Perioada de desfasurare a cursului este 22-24 Iulie 2010, pe parcursul celor trei zile fiind livrate 24 de ore de training.

Inscrierea la curs se face prin completarea on-line a formularului de inscriere de pe site-ul ww.edu.eupc.ro sau telefonic, la Laura Radu, Coordonator Training, +40(725) 291 397 / +40 (21) 311 12 01, e-mail: [email protected]

Pentru desfasurarea interactiva a cursului, numarul locurilor in grupa este limitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top