Chivas The Venture – competitia pentru afacerile cu impact social

the-venture.jpg

Chivas a lansat competitia globala de antreprenoriat cu impact social numita The Venture, prin care antreprenorii isi vor putea inscrie afacerile lor pentru a castiga un milion de dolari.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 31.10.2015
 

Prin aceasta competitie, se doreste finantarea afacerilor prin care sunt rezolvate probleme sociale si de mediu ale lumii, ducand la o schimbare in bine in comunitate.
 
the ventureAstfel, antreprenorii care au afaceri sociale pot aplica pentru a primi ajutor financiar pentru a se extinde. Chivas va acorda 5.000 de euro pentru competitia locala si un milion de dolari pentru castigatorii din marea finala.

Mai mult, fiecare antreprenor va beneficia de stagii de pregatire si consiliere pentru a-si consolida abilitatile in afaceri.

Competitia The Venture se va desfasura astfel in doua etape: mai intai cea locala, unde se va decide business-ul castigator din Romania si apoi etapa globala, unde vor concura cele mai bune 20 de afaceri din lume.

Inscrierile in etapa locala se face pana la 31 octombrie, pe site-ul www.theventure.com. Apoi, pe 10 noiembrie 2015, vor fi selectati 10 antreprenori dintre care vor ramane doar 5 finalisti.

Toti cei 5 antreprenori vor participa la o sesiune de mentorat. Antreprenorii vor fi supusi la 4 probe, castigatorul desemnat fiind de catre un juriu.

Juriul de specialisti este format din:

  • Marius Ghenea, expert in domeniul antreprenoriatului si cel care a pus bazele companiilor Flamingo si FIT Distribution
  • Andreea Esca, prezentator si realizator de televiziune la Pro Tv
  • Cristian China Birta antreprenor online, consultant si blogger pe www.cristianchinabirta.ro
  • Tudor Furir, Directorul General al Pernod Ricard Romania si Republica Moldova

Sursa: www.theventure.com

One thought on “Chivas The Venture – competitia pentru afacerile cu impact social”

  1. Irina spune:

    Interesanta decizia organizatorilor de a opta si pentru personalitati care nu au nicio legatura cu antreprenoriatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.