Cinematograful din Targoviste va fi reabilitat cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii

bani_luati.jpg

independenta-2Consilierii locali din Targoviste au aprobat predarea catre Compania Nationala de Investitii a amplasamentului cinematografului ”Independenta” din municipiu, dupa ce acesta a fost inclus pe lista de investitii a companiei si urmeaza sa fie reabilitat. ”Independenta” este singurul cinematograf din Targoviste si nu este functional de mai multi ani, fiind intr-un stadiu avansat de degradare.

“Proiect de hotarare privind predarea catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Compania Nationala de Investitii a amplasamentului cinematograf si teren aferent, precum si asigurarea conditiilor in vederea executarii obiectivului de investitii ‘Modernizare si reabilitare cinematograf Independenta, municipiul Targoviste, judetul Dambovita”, este denumirea proiectului aprobat de consilierii locali din Targoviste.

Cinematograful ”Independenta” se afla in centrul municipiului Targoviste, langa Prefectura Dambovita.

”Consiliul Local al municipiului Targoviste se obliga ca, dupa predarea amplasamentului si a obiectivului realizat, sa mentina destinatia acestuia si sa il intretina pe o perioada de minim 15 ani’‘, se mai arata in hotararea Consiliului Local Targoviste.

In Targoviste a mai functionat un cinematograf, dar a fost preluat de Universitatea Valahia si transformat, in 2004, in aula universitara, ulterior in cantina pentru studenti.

Cinematograful ”Independenta” a fost construit in 1977 si are 668 de locuri. Suprafata construita a cinematografului este de 1.400 de metri patrati. Cinematograful a fost preluat in administrare in 2010 de catre Primaria Targoviste de la Regia Autonoma de Distributie si Exploatare a Filmelor ”Romania Film”. De atunci singura activitate care a avut loc in cinematograf a fost o sala de bingo, intr-o incapere a cladirii.

Sursa: www.administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.