ClimateLaunchPad – competitie de idei in domeniul “clean technology”

Climate-Launchpad-Food-News-Romania.jpg

Camera de Comert, Industrie și Agricultura in calitate de unic partener oficial in România al Programului Climate KIC invita tinerii sa aplice cu idei inovatoare pentru un loc in marea finala a competitiei de idei ClimateLaunchPad, care va avea loc in Cipru, in luna octombrie 2017.

Finalistii vor fi recompensati cu premii: 10.000 euro locul 1, 5.000 euro locul al 2-lea, 2.500 euro locul al 3-lea.

Oportunitatea se incadreaza in Programul ClimateLaunchPad – cea mai mare competitie de idei in domeniul “clean technology” finantata de CLIMATE KIC si organizata in România de catre CCIA Timis.

Misiunea competitiei este aceea de a atrage potentialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunitati pentru inovatori in vederea atenuarii efectelor schimbarilor climatice.

Scopul este accelerarea inovatiilor care conduc la un viitor cu emisii scazute de dioxid de carbon. in acest sens, trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

Anul acesta au intrat in competitie peste 30 de tari.

Cele mai bune idei vor fi selectate iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv sustinut de lectori internationali avizati ClimateLaunchpad, la Timișoara, la sediul CCIAT, in perioada 19 – 20 iunie 2017. Vor urma sesiuni de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.).

Finala nationala ClimateLaunchPad va avea loc in data de 22 august 2017, iar top 3 idei nationale vor avea posibilitatea sa-și prezinte conceptul la nivel international și sa intre in finala din Cipru.

Aplicatia este deschisa, iar termenul limita este 28 mai 2017.

Detalii despre posibilitatea de acces la program:
www.climatelaunchpad.org
www.climate-kic.org
Persoana de contact: Cosmina Mirea, tel. +40-372-185284, e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.