CNI a semnat contractul pentru demolarea Stadionului Steaua

phpThumb_generated_thumbnailjpg-3.jpg

In urma preluarii Stadionului Steaua de la Ministerul Apararii Nationale, prin protocol de predare-primire semnat in data de 13 iunie 2018, Compania Nationala de Investitii (institutie aflata sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) a semnat, pe 18 iunie 2018, contractul privind proiectarea, asistenta tehnica din partea proiectantului si executia lucrarilor de desfiintare a obiectivului de investitii ”Stadion Steaua” din bd-ul Ghencea, nr. 45, sector 6, Bucuresti.

In urma demararii procedurii de achizitie publica privind atribuirea contractului, a fost depusa o singura oferta din partea asocierii CONSTRUCtII ERBASU S.A. si BS RECYCLING SRL.

Potrivit ofertei depuse, durata lucrarilor va fi de 3 luni (1 luna pentru serviciile de proiectare si 2 luni pentru lucrarile de executie), iar valoarea contractului este de 6.504.233,28 lei cu TVA. in cursul saptamânii viitoare, va fi emis ordinul de incepere a proiectarii, dupa care se va emite si ordinul de incepere a lucrarilor de desfiintare, care vor include demolarea tribunei oficiale, a hotelului de cantonament si a tribunelor pe maluri de pamânt. Anterior demararii lucrarilor de desfiintare, beneficiarul lucrarilor, in speta Ministerul Apararii Nationale, va recupera stâlpii si proiectoarele instalatiei de nocturna, tabela de scor, fotoliile echipelor, copertinele, turnichetii full height, sistemul de sonorizare si cel de supraveghere video, precum si ascensoarele de la tribuna oficiala.

Lucrarile de demolare vor fi finantate de beneficiar (Ministerul Apararii Nationale), in baza unei conventii de cofinantare incheiate cu Compania Nationala de Investitii.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.