Comisarul Corina Cretu promoveaza beneficiile politicii de coeziune in Olanda

corina-cretu.jpg

Comisarul pentru politica regionala, Corina Cretu, viziteaza miercuri, 30 august, orasele Eersel si Diessen, din provincia olandeza Noord-Brabant. Alaturi de Wim van de Donk, comisar regal pentru aceasta provincie, si de Lambert van Nistelrooij, membru al Parlamentului European, inaltul oficial european va lansa initiativa “Let the stars shine” in Olanda.

Lansata in cadrul LandArt (link is external) Diessen, aceasta este o initiativa comuna a noua membri ai Parlamentului European, prin care se urmareste promovarea valorii adaugate pe care o aduce UE si a rezultatelor diferitelor politici europene, printre care si politica de coeziune.

“Imbunatatirea modului in care comunicam rezultatele investitiilor prin politica de coeziune este strans legata de dezbaterea in curs despre viitorul Europei si al finantelor sale. Pentru a implica activ cetatenii in aceasta dezbatere, trebuie sa le aratam in mod clar ceea ce facem pentru ei. Acesta este motivul pentru care, alaturi de Marianne Thyssen, am prezentat 7 actiuni concrete de comunicareCautati traducerile disponibile pentru linkul precedentEN, avand ca scop cresterea vizibilitatii proiectelor cu finantare europeana”, a declarat comisarul Corina Cretu.

Comisarul pentru politica regionala va discuta cu partile interesate de la nivel regional si local din Eersel si Diessen, despre actiunile UE in directia satelor inteligenteCautati traducerile disponibile pentru linkul precedentEN si pentru sustinerea zonelor rurale, precum si despre investitiile politicii de coeziune in bioeconomie, care vor sprijini atingerea obiectivelor UE in domeniul unei economii circulare cu emisii reduse de carbon.

Sursa: europa.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.