Comisia Europeana lanseaza un concurs pentru a alege cele mai bune practici in domeniul comunicarii politicii pentru agricultura

tractor1.jpg

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a Politicii Agricole Comune (PAC), Comisia Europeana lanseaza un concurs pentru a alege cele mai bune practici in domeniul comunicarii politicii sale pentru agricultura si dezvoltare rurala, Politica Agricola Comuna.

Administratiile publice locale sunt eligibile pentru a participa la acest concurs, fie ca proiectul dumneavoastra este finalizat sau in curs, cu conditia ca faza de implementare sa fi inceput dupa data de 1 ianuarie 2010.

Proiectele pot fi transmise inainte de ora 12.00 CET, luni 22 octombrie 2012, pentru una dintre urmatoarele categorii:

  • Comunicare catre partile interesate;
  • Comunicare catre public;
  • Comunicare inovatoare;
  • Actiuni cofinantate de UE.

Se pot transmite cate un proiect pentru fiecare categorie sau pana la trei diferite in aceeasi categorie sau in mai multe.

Toate cererile vor fi evaluate de un juriu format din specialisti in comunicare si experti in politica agricola si de dezvoltare rurala. Vor fi selectati cate trei finalisti in fiecare categorie pentru a participa la ceremonia de premiere care va avea loc la Bruxelles in luna decembrie 2012. Un public invitat, format din specialisti in comunicare, va vota la data respectiva pentru a decide care dintre castigatori va pleca acasa cu trofeul pentru primul, al doilea si al treilea loc.

Detalii suplimentare se regasesc pe pagina web: http://ec.europa.eu/agriculture/50-years-of-cap/communication-awards-2012/index_ro.htm, iar punctele de contact sunt:

Telefon: +32 2 333 59 18;
Adresa de e-mail: [email protected]

sau

Francesca Salis
Stakeholder Engagement Excutive
Mostra S.A
Chaussée d’Alsemberg, 1001 – 1180 Brussels
Tel : +32 (0) 2 537 44 00 [ext. 5507]
Mobile : +32 (0) 487 430022
www.mostra.com

Documente:
Communication Awards on the Common Agricultural Policy (EN)
Communication Awards on the Common Agricultural Policy (FR)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.