Companiile din industria agroalimentara a Regiunii Vest se mai pot inscrie la evenimentul de brokeraj international organizat de ADR Vest

ADR_Vest_sigla.jpg

Pana in acest moment, 33 de organizatii din Romania, Franta, Serbia si Ungaria s-au inscris deja pentru a participa la evenimentul de brokeraj.

Companiile din industria agroalimentara a Regiunii Vest se mai pot inscrie pana joi, 7 septembrie 2017, la ora 15:00, la evenimentul de brokeraj (intalniri bilaterale) international organizat in Arad de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) in parteneriat cu Asociatia Tehimpuls, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, Casa Nationala de Comert a Ungariei si Agentia de Dezvoltare a Serbiei.

Evenimentul, dedicat companiilor (producatori de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetatori, s.a.m.d.) din industria agroalimentara a Regiunii Vest, va avea loc la Expo Arad din municipiul Arad, in data de 8 septembrie 2017.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuita. Inscrierea se poate face doar ca urmare a realizarii unei inregistrari on-line, in limba engleza, accesand link-ul https://agromalim.b2match.io. Ulterior completarii profilului firmei – profil ce contine o descriere a companiei si informatii despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili intalnirile bilaterale.

Pe parcursul celor 2 ore si jumatate in care se va desfasura evenimentul, intre orele 10:30 si 13:00, organizatiile participante din Regiunea Vest vor putea stabili colaborari sau parteneriate cu companii din alte tari europene, isi vor putea dezvolta propriile retele de parteneri strategici transnationali si isi vor putea face o imagine asupra ofertei in domeniul agroalimentar.

Fiecare dintre companiile din Regiunea Vest participante la evenimentul de brokeraj se va intalni cu organizatii din alte tari europene, avand alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare intalnire stabilita. Astfel, La 8 astfel fiecare companie din Regiunea Vest inscrisa la eveniment va putea participa la 8 intalniri bilateralepe parcursul evenimentului.

Sursa: ADR VEST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.