Competitia internationala online pentru studenti Freshhh

laptop.jpg

freshhhGrupul MOL a inceput primirea inregistrarilor pentru competitia internationala online pentru studenti Freshhh2013, aflata la a saptea editie consecutiva. Cei mai talentati studenti vor avea ocazia sa isi utilizeze cunostintele, in echipe, pentru a rezolva diverse provocari, precum si sa isi asigure participarea la programul Grupului MOL de selectie a tinerilor absolventi Growww2013. Valoarea totala a premiilor acordate celor mai bune echipe este de 20.000 de euro.

Competitia Freshhh se desfasoara in trei etape. In prima faza, organizata on-line, echipele vor avea de indeplinit sarcini care necesita cunostinte profesionale, abilitati de gandire strategica si decizii tehnice. In faza semi-finalelor se vor califica in jur de 40 de echipe, care vor participa la o simulare strategica de business, de asemenea online. In luna mai 2013, cele mai bune zece echipe vor fi invitate la Budapesta pentru a-si demonstra talentul si cunostintele in runda finala, in prezenta managementului Grupului MOL.

Competitia Freshhh reprezinta un element important al strategiei Grupului MOL de atragere a talentelor, cu accent pe diversitate si pe dezvoltarea de noi talente din afara companiei. Competitia are ca scop familiarizarea timpurie a generatiei tinere cu stiintele naturale, promovarea atractivitatii si complexitatii industriei de petrol si gaze precum si a activitatilor internationale ale Grupului MOL.

Echipele formate din cate trei studenti la universitati si/sau colegii pot depune cererile de inregistrare la adresa www.freshhh.net, pana la 17 martie 2013. Competitia online va incepe la 18 martie 2013.

La competitie au participat, de la prima editie, in 2007, peste 8.000 de studenti din aproape 70 de tari, de la peste 200 din cele mai prestigioase universitati din lume.

Pe langa competitia Freshhh, Grupul MOL deruleaza si programul sau pentru tineri absolventi, denumit Growww, pentru a atrage si recruta tineri telentati si ambitiosi. De la inceputul programului s-au alaturat grupului MOL peste 1.100 de noi absolventi, care lucreaza in companiile grupului din Ungaria, Croatia, Slovacia, Slovenia, Italia, Romania, Pakistan, Republica Ceha, Polonia si Irak, reprezentand 3% din numarul total de angajati.

Sursa: Grupul MOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.