Competiţie cu premii de 200.000 dolari pentru femeile antreprenor

evaluator-proiecte-bucuresti.jpg

O companie din domeniul plăţilor digitale lansează un program prin care oferă femeilor antreprenor două premii de câte 100.000 de dolari pentru proiecte de afaceri din domeniul FinTech şi proiecte cu impact social.

Programul “Visa Everywhere Initiative: Ediţia globală pentru femei” se va încheia cu un eveniment care va avea loc la debutul Cupei Mondiale de Fotbal Feminin FIFA din Franţa 2019.

“Peste 163 de milioane de femei din întreaga lume şi-au deschis propria afacere în ultimii cinci ani, însemnând până la 37% din forţa de muncă. Antreprenoriatul feminin este în creştere şi Visa este hotărâtă să inspire şi alte femei să depăşească barierele cu ajutorul platformelor precum Visa Everywhere Initiative,” a declarat Lynne Biggar, Director Marketing şi Comunicare în cadrul Visa.

Acum, în premieră, programul va trece de la evenimente regionale la un program global, axat pe FinTech şi Impact Social pentru a aduce în lumina reflectoarelor milioanele de femei lideri în afaceri, care nu beneficiază de recunoaştere, mai spun reprezentanţii companiei.

Pentru a participa, companiile cu cel puţin o femeie fondator sunt invitate să îşi înscrie soluţiile care răspund provocărilor actuale din sectoarele FinTech şi Impact Social la una dintre cele două competiţii inovatoare.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.