Comunitatea Knowledge Management (KMC) Romania la doi ani de activitate! ~ o noua editie pentru certificare internationala si training KM Expert ~

structuralIntrucat Knowledege Management Institute sucursala Romania si EUROLINK – House of Europe marcheaza deja doi ani de la lansarea Comunitatii Knowledge Management (KMC) Romania, dezvoltata ulterior prin SCOALA BANILOR EUROPENI, recapitulam pentru cei potential interasati cateva date fundamentale ale acestui program nonguvernamental inovativ, inaugurat in luna februarie 2009.

KMC se defineste primordial drept o retea nationala de impartasire a informatiilor si cunoasterii in domeniul managementului si afacerilor. Cei care s-au initiat in aceasta revolutionara gama de solutii de business creativ construiesc impreuna o platforma virtuala si mereu actualizata in vederea atingerii urmatoarelor elemente-cheie: favorizarea schimbului de idei, cu predilectie asupra programelor si proiectelor europene; stabilirea de colaborari pe proiecte sau noi parteneriate de afaceri la nivel national si european; invatarea reciproca face-to-face si in medii virtuale.

Pentru companii, reamintim ca Managementul Cunoasterii (KM) ofera avantaje cruciale majore:

– se reduc substantial costurile legate de asistenta acordata clientilor;

– echipa primeste mai repede informatiile de care are nevoie; se amelioreaza considerabil procesul de luare a deciziilor;

– se previn pierderile relative la proprietatea intelectuala acumulata in cadrul organizatiei/companiei; se evita reinventarea rotii si creste eficienta muncii prin blocarea repetarii inutile a unor operatiuni;

– se intaresc retelele externe de informare si comunicare in care este implicata organizatia/compania;

– scade timpul alocat si creste calitatea concreta a formarii profesionale a angajatilor;

stocarea si utilizarea cunoasterii devin o cheie catre succesul in afaceri prin furnizarea catre angajati, parteneri de afaceri si clienti a unui instrument de lucru performant.

Cei interesati sa participe la noua sesiune de training si certificare internationala Knowledge Management Expert, ce se va desfasura la Hotel Elizeu din Bucuresti, in zilele de joi, 10 si vineri, 11 februarie 2011, pot consulta pentru detalii suplimentare site-ul www.StructuralFunds.ro, iar ulterior pot adresa solicitari de inscriere la telefon/fax: 021.2304997 sau e-mail [email protected].

Partenerii Media permanenti ai programului nostru sunt: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Telecom TV Romania, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.