Charisma ERP 2012 – accent pe inovatie si uzabilitate

total_softTotalSoft va lansa in noiembrie, cu ocazia evenimentului Zilele Charisma, noua generatie a solutiei Charisma ERP 2012, care include module cu functionalitati extinse si instrumente inovative. Printre noutatile cu impact in cresterea fara precedent a uzabilitatii aplicatiei se numara integrarea unui motor de cautare si filtrare a datelor, modul intuitiv de navigare, vizibilitate si control complet asupra proceselor interne si orientarea catre dispozitive mobile.

Charisma ERP 2012 include module noi de Workflows, Document Management si Intranet, dar si functionalitati precum Search si Task List.

Integrarea unui motor de cautarea si filtrare a datelor disponibile in sistemul ERP va schimba radical modul de interactiune al utilizatorilor cu un software de business. Acest lucru va fi posibil prin intermediul Charisma Search, o inovatie tehnologica a echipei de Research & Development a TotalSoft, care va fi inclusa in toate produsele din suita Charisma.

Prin Charisma Task List utilizatorii isi vor putea integra lista de taskuri din Microsoft Outlook cu modulul de Workflows si entitatile din Charisma ERP, putand sa-si administreze propriile activitati, sa delege sau sa urmareasca task-urile altei persoane, direct din platforma. Sarcinile administrate pot fi personale, de birou sau cele legate de procesele derulate in Charisma ERP, modulul fiind de fapt o transpunere in business, insa mult mai detaliata, a aplicatiei Tasky lansata anul acesta pentru segmentul B2C.

Modulul Workflows aduce noi beneficii in zona fluxurilor si proceselor de business, rezultate in urma parteneriatului strategic incheiat cu Nintex, liderul global in dezvoltarea aplicatiilor software conexe platformei Microsoft SharePoint. Noua solutie contribuie la reducerea costurilor operationale, prin eliminarea unor timpi de executie redundanti sau manuali, la eficientizarea activitatilor operationale, precum si la minimizarea riscului intern, datorita sporirii controlului si introducerii automatizarilor operationale.

O alta componenta a sistemului, Charisma Document Management, foloseste noile functionalitati Microsoft SharePoint pentru implementarea de sisteme de gestiune a aprobarilor necesare documentelor, dar si definirea de fluxuri de lucru in scopul reglementarii circulatiei acestora. Printre beneficiile solutiei se numara facilitarea lucrului cu documente (salvarea, arhivarea, regasirea, istoricul, controlul versiunilor, raportari), prezentarea informatiilor specifice unui Intranet intr-o maniera grafica personalizata, adaptata imaginii si strategiei clientului, dar si regasirea usoara a documentelor de interes si gestionarea drepturilor de acces.

Prin Charisma Intranet – platforma web care asigura informarea rapida si mediul de colaborare propice pentru angajatii unei companii – Charisma ofera utilizatorilor un mediu de lucru securizat si accesibil. Astfel, angajatii companiilor care utilizeaza platforma au acces la date despre companie, posibilitati de distribuire si publicare de documente de interes, bune practici organizationale sau calendare de activitati.

Charisma ERP 2012 va fi prezentata in premiera in cadrul evenimentului Zilele Charisma, care se va desfasura in perioada 16-17 noiembrie la Hotel Radisson Blu din Bucuresti. Mai multe date despre eveniment, care va reuni cea mai mare comunitate de business creata in jurul unui produs software, puteti gasi la adresa http://www.charisma.ro/evenimente/zilele-charisma/.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager; 0744 89 86 20 ( [email protected]).

Despre TotalSoft:

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este singura companie romaneasca care a ajuns nr. 1 in Topul furnizorilor de ERP, conform companiei de analiza de piata PAC, performanta realizata doi ani consecutiv (2010 si 2011).

TotalSoft este Oracle Platinum Partner in Romania specializat pe cinci competente distincte (Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera), fiind in acelasi timp formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane Euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.