Comunitatea ta de bune practici: wiseromania.ro

pozaReusita pentru tine, respect pentru comunitate

Cum functioneaza economia sociala in Romania si ce inseamna inovarea sociala? Care sunt aspectele legate de legislatia in vigoare si care sunt pasii pentru a-ti deschide o afacere sociala?

Echipa Euzone a creat pentru tine platforma wiseromania.ro, resursa online de know-how si expertiza care va oferi sprijin de specialitate tuturor persoanelor interesate in a infiinta structuri de economie sociala sau care deja implementeaza proiecte in acest domeniu.

Informatii de actualitate despre economia sociala la un click distanta:

Wiseromania.ro -Afli cum poti sa deschizi o afacere sociala, de la infiintarea juridica pana la planul de afaceri

Wiseromania.ro – Descopera cum au fost create si cum functioneaza afacerile sociale infiintate in cadrul proiectului CRESC – Capabil de reusita prin economia sociala, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013.

Wiseromania.ro – Cunoaste povesti de succes in economia sociala. Punem la dispozitia ta abordari care functioneaza bine si pot fi reproduse, multiplicate in cadrul altor structuri de economie sociala sau in cadrul altor proiecte.

Wiseromania.ro  – Fii la curent cu ce inseamna legislatia in domeniu, ajutorul de stat si de minimis, legea europeana, cadrul de politici publice din Romania privind economia sociala.

Wiseromania.ro – Punem la dispozitia ta cadrul propice pentru a dezvolta o comunitate dedicata acestui sector, sa impartasim, sa continuam exemple de buna practica, sa imbunatatim, sa aratam impreuna ca in Romania business-ul poate face casa buna cu socialul.

“Economia sociala este un sector in dezvoltare si este important sa implicam comunitatea, in toate formele sale: de la contactul direct cu comunitatea locala, pana la dialogul si implicarea specialistilor in resurse umane, a autoritatilor publice locale, ai membrilor comunitatii, fie ea urbana sau rurala. Wiseromania.ro exista pentru ca am vrut sa aducem ceva nou, sa folosim si sa slefuim ce am invatat, dar mai ales sa impartasim din experienta noastra. Am vrut sa mergem mai departe, cu oameni, pentru oameni, sa purtam ale noastre bune practici poate in alte regiuni ale tarii, cu aceeasi incredere in competenta specialistilor, in parteneriate de lunga durata, dar, mai ales, sa ramanem in incapatanarea lui “se poate si la noi” a marturisit Adriana Dutu, reprezentant Euzone Consultancy Network.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.