Conferinta de lansare proiect “IDEE pentru o societate bazata pe cunoastere”

2015_03_09_Cover_ConfLansare_V1Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie (IDEE) in parteneriat cu Editura Sigma si Asociatia “EXE – Expertiza pentru o Societate Bazata pe Cunoastere” anunta lansarea proiectului “IDEE pentru o societate bazata pe cunoastere”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, contract POSDRU/175/2.1/S/151627 (11 februarie – 10 decembrie 2015).

Conferinta de lansare se va desfasura in data de 15 martie 2015, incepand cu ora 9:00, in sala de conferinte a Hotelului Yesterday din Bucuresti.

Proiectul contribuie la cresterea gradului de ocupare in munca a viitorilor absolventi. Participantii vor beneficia de asistenta, consiliere profesionala si participarea la activitati cu caracter practic in vederea orientarii in cariera si o insertie mai rapida pe piata muncii.

La proiect sunt invitati sa participe elevi din invatamantul national secundar, regiunea Bucuresti-Ilfov si regiunea Sud-Vest Oltenia (Olt, Dolj, Mehedinti, Gorj si Valcea). Acestia vor realiza 70 de firme de exercitiu (edituri sau agentii de turism). Aceste firme vor fi inregistrate in baza de date a Centralei ROCT.

Firmele de exercitiu vor oferi elevilor posibilitatea formarii de competente necesare pentru a deveni angajati de valoare. In cadrul firmei de exercitiu, elevii vor realiza toate tranzactiile corespunzatoare unei firme reale: achizitii, realizarea de bunuri si servicii, precum si vanzarea acestora.

Persoana de contact: Camelia Cristea, reprezentant legal al Institutului pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie

Telefon: 021.313.96.42
E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.