Conferinta “Economie sociala – o solutie favorabila pentru o societate responsabila”

Asociatia Institutul pentru Politici Sociale, alaturi de partenerii sai, Fundatia Europeana pentru Consultanta, Implementare si Dezvoltare, Asociatia “DE BUN GUST”, Asociatia Enable Timisoara si UAT Fagaras, implementeaza proiectul “Economie Sociala pentru o viata mai buna“, proiect strategic derulat pe o perioada de 12 luni ce beneficiaza de finantare nerambursabila din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale“, Domeniul Major de Interventie 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale“.

Avem deosebita placere de a anunta desfasurarea evenimentului Economia Sociala – o solutie favorabila pentru o societate responsabila, in data de miercuri, 30 septembrie 2015, incepand cu orele 10.00, in cadrul Hotelului Crystal Palace, situat pe strada Alexandru Serbanescu nr 18-20, Bucuresti.

La eveniment vor participa actorii cu un rol principal in dezvoltarea economiei sociale la nivel local si regional: ONG-uri care au dezvoltat structuri de economie sociala, medici, antreprenori, persoane din grupul tinta, autoritati publice, studenti, si nu in ultimul rand mass-media.

Conferinta urmareste cresterea nivelului de informare si constientizare a actorilor sociali cu prin prezentarea unor exemple de bune practici, in scopul incurajarii initiativelor in domeniul economiei sociale, implicit al intaririi parteneriatelor intre mediul privat si institutiile publice ca solutie in acest sens. Totodata, se va pune accent pe impactul unor actiuni sociale la nivel cognitiv-comportamental asupra persoanelor ce provin din grupuri vulnerabile.

Consortiul de parteneriat isi propune infiintarea unor structurilor de economie sociala in regiunile Bucuresti, Ilfov, Centru, Vest, capabile sa furnizeze servicii competitive ce pot fi valorificate la nivel local, asigurand in acest sens crearea de locuri de munca, si reinvestirea profitului in societate.

Pentru detalii suplimentare va puteti adresa folosind urmatorul contact:

Dl. Alexandru Stoian, Responsabil Comunicare

Email: [email protected], mobil: 0722200879

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.