Jeep pe fonduri structurale pentru Videanu

Primarului Adriean Videanu i se pregateste o masina de serviciu care ii va face pe multi ministri invidiosi.

Este vorba de o noua masina de teren marca Volkswagen Touareg care ar urma sa
nlocuiasca automobilul de aceeasi marca pe care il foloseste in acest moment, spun surse municipale.

Masina care il deserveste acum pe Videanu este tot un Touareg, dar il utilizeaza in urma unui contract de comodat semnat cu Ministerul de Interne, in perioada in care institutia era condusa de Vasile Blaga. Asa cum la sfarsitul anului contractul expira, Videanu nu va ramcne pieton.

Surse din Primaria Capitalei spun ca masina in valoare de peste 50.000 de euro face parte din contractul semnat de Directia de Utilitati pentru o lucrare mai mare de reabilitare a retelelor utilitare din zona de nord a orasului, un proiect pe fonduri structurale.

Pe langa aceasta masina, in contract mai sunt cuprinse si alte masini, care dupa finalizarea lucrarilor vor reveni gratis primariei. Acest tip de contracte prin care municipalitatea primeste si masini a fost promovat de prin anul 2000, in perioada cand primar general era actualul presedinte Traian Basescu.

Primaria a beneficiat astfel de masini marca Dacia, Daewoo sau Hyundai, care sunt si in prezent utilizate de catre angajatii primariei, din directiile care au incheiat contractele respective. Touaregul cu care ar urma sa circule Videanu este cuprins in caietul de sarcini intocmit de un consultant international.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.