Conferinta Investment Opportunities for European Emerging Markets, Bucuresti 2015

business-angels-conferinta1.jpg

business-angels-conferintaBusiness Angels Romania organizeaza conferinta internationala Investment Opportunities for European Emerging Markets Bucharest 2015, ce va avea loc in perioada 2-4 noiembrie 2015, in colaborare cu The European Trade Association for Business Angels, Seed Funds and Early Stage Market Players (EBAN).

Evenimentul se adreseaza investitorilor, antreprenorilor, tinerilor ce vor sa lanseze un start-up, precum si persoanelor interesate de domeniul business angels.

Business Angels Romania are scopul de a crea o punte de comunicare intre antrepenorii care au o idee de afacere sau un start-up si persoanele dispuse sa ii indrume, sa ii finanteze sau sa le fie model de reusita in afaceri. Business Angels Romania este membru EBAN, organizatie ce are in prezent 150 de membri din 50 de tari.

In cadrul evenimentului din 2-4 noiembrie la care sunt asteptati peste 150 de specialisti din Romania si din strainatate, se vor dezbate oportunitatile imense oferite de catre pietele in dezvoltare si care sunt caile de conlucrare dintre intreprinderile mici si mijlocii, investitori si institutiile statului.

Prima zi a conferintei va avea loc la Hotel Sheraton si se va concentra pe diverse sesiuni: Boom-ul IT&C (Piete emergente si IT&C, De la outsourcing la o industrie, Rolul investitiilor de tip business angels), Legislatie (Legislatia Business Angels, Oportunitatile holdingurilor, Armonizarea legislatiei europene cu privire la investitiile de tip business angel), Oportunitati de investitii pentru IMM-uri, Inovare in investitiile de tip angels (Strategia UE pentru Regiunea Dunarii, Sindicalizare, Start-up si strategii de exit, Evaluarea investitiilor).

A doua zi, pe 3 noiembrie, accentul se va pune pe sesiunile de pitching ale companiilor la inceput de drum precum si intrevederi private cu investitorii straini invitati. Aceasta se va desfasura la Institutul de Cercetare Magurele.

Acest eveniment isi propune sa creeze o platforma de dezbateri astfel incat sa fie facilitat accesul la finantari pe teritoriul Europei. De asemenea, conferinta se va concentra pe importanta crearii unei cai de dezvoltare si exit pentru afacerile ce pot fi finantate de business angels.

Mai multe detalii despre conferinta, invitati sau bilete, puteti gasi aici. De asemenea, daca aveti intrebari legate de eveniment, puteti lua legatura cu Roxana Belciug, PR Specialist la Business Angels Romania:

E-mail: [email protected]
Telefon: 0743 201 008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.