PO Capital Uman: Ghidul Solicitantului Romania Creativa, publicat spre consultare

ghid-indicatori.jpg

ghidMinisterul Fondurilor Europene – Directia Generala Programe Capital Uman a publicat, spre consultare, Ghidul Solicitantului Conditii Specifice aferent cererii de propuneri de proiecte Romania Creativa finantata din AP 3 ”Locuri de munca pentru toti”, Obiectivul tematic 8, Prioritatea de investitii 8.iii, obiectivul specific 3.7 din POCU.

Actiunile planificate in cadrul prezentei cereri de propuneri de proiecte sunt dedicate persoanelor fizice (ex. someri/inactivi/ persoane care au un loc de munca si infiinteaza o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca) cu rezidenta intr-una din cele 7 regiuni mai putin dezvoltate ale Romaniei (Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est si Sud Muntenia), care intentioneaza sa infiinteze o afacere non agricola in mediul urban intr-una din industriile creative.

Toate intrebarile legate de Ghidul solicitantului, precum si propunerile si sugestiile de imbunatatire vor fi transmise pana la data de 3 noiembrie 2015 pe adresa de email [email protected].

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

3 thoughts on “PO Capital Uman: Ghidul Solicitantului Romania Creativa, publicat spre consultare”

 1. Alexandra spune:

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi spuneti daca s-a aflat data lansarii acestui proiect si data expirarii pentru depunerea dosarelor.

  Va multumesc anticipat pentru raspuns!

 2. Marincas spune:

  “Ghidul solicitantului, precum si propunerile si sugestiile de imbunatatire vor fi transmise pana la data de 3 noiembrie 2015”

  Va rog sa-mi spuneti cand va incepe si cand va expira call-ul pentru proiecte Romania Creativa.

  Multumesc si numai bine,
  G.M.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Din pacate in ceea ce priveste lansarile de apeluri de proiecte pe PO Capital Uman nu se cunoaste cu exactitate data lansarii. Cei de la Autoritatea de Management nu ofera foarte multe informatii.

   Cu respect,
   Echipa Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.