Conferinta Leaders for Sustainable Business, Bucuresti, 14 mai 2015

300x250-300x162-250x135-230x124.jpg

300x250-300x162-250x135-230x124Conferinta Leaders for Sustainable Business este un eveniment dedicat managerilor si specialistilor din toate functiunile majore de business, care sunt interesati sa inteleaga legatura dintre abordarea de sustenabilitate si strategia, profitul si oportunitatile de dezvoltare ale unei companii.

Jo Confino, director editorial al unuia dintre cele mai citite cotidiene britanice, The Guardian, vine la Bucuresti pentru a prezenta care sunt tendintele internationale in materie de sustenabilitate si pentru a discuta cu directori generali si presedinti ai celor mai apreciate companii din Romania, despre beneficiile abordarii de sustenabilitate.

Invitatul special

Jo Confino, un apreciat lider de opinie si promotor al transformarii sustenabile a sectorului de afaceri, este director editorial al The Guardian UK, precum si presedinte si director editorial al The Guardian | Sustainable Business. Jurnalist cu o experienta de peste 30 de ani, a lucrat pentru numeroase titluri de presa nationale si locale, fiind in trecut corespondent Wall Street pentru Daily Telegraph si editor de stiri pentru teme financiare si de business pentru The Guardian.

Acesta va sustine un keynote speech despre tendintele internationale in materie de sustenabilitate, va oferi exemple de bune practici si va vorbi despre care sunt provocarile managerilor care aplica principii de sustenabilitate, de la cele practice si financiare, la cele care tin de presiunile de pe piata sau de actionari.

Dialog cu directori generali ai celor mai apreciate companii din Romania

In a doua parte a zilei, Jo Confino va modera un dialog cu Dieter Schultz – CEO Danone Diary Europa de Sud-Est, Igor Tikhonov – CEO Ursus Breweries, Jean-Francois Fallacher – CEO Orange Romania, Mariana Gheorghe – CEO OMV Petrom si Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank.

Liderii vor dezbate despre cum sunt transpuse aceste tendinte in companiile pe care le conduc, despre costuri si beneficii asociate masurilor de sustenabilitate si responsabilitate, precum si despre cum se reflecta sustenabilitatea in principalele operatiuni si functiuni de business, de la Resurse Umane si Marketing si pana la Achizitii sau Cercetare si Dezvoltare.

Evenimentul este deschis tuturor specialistilor, managerilor si sefilor de departamente din companii si firme din Romania.

Incepand cu 1 mai, tariful de participare e de 420 lei.

Mai multe detalii despre agenda, organizarea evenimentului si inregistrare, puteti afla pe www.sustainablebiz.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top