Conferinta nationala a Consiliului Investitorilor Romani – Bucuresti, 9 octombrie

Forumul_Investitorilor.jpg

Forumul_InvestitorilorConsiliul Investitorilor Romani organizeaza miercuri, 9 octombrie la Palatul Parlamentului o conferinta nationala, la care au fost invitati sa participe importanti antreprenori autohtoni, precum si reprezentanti ai Guvernului si Presedintiei.

Principalele masuri ce vor fi supuse dezbaterii publice se refera la revenirea TVA la 19%, scaderea contributiilor sociale pe salarii, scutirea de impozit pe profitul reinvestit, stoparea majorarilor galopante a preturilor la energie si reluarea decontarilor accizei la motorina in agricultura.

“Consider ca prin activitatea sa, Consiliul Investitorilor Romani trebuie sa militeze pentru promovarea si sustinerea competentei in industrie, renuntarea la importuri, incurajarea producatorilor romani si acceptarea faptului ca, teoria conform careia tot ceea ce e strain e bun, este extrem de pagubitoare pentru tara”, a declarat Valer Blidar, presedinte al companiei ASTRA Vagoane Calatori S.A. si membru al Consiliului Investitorilor Romani.

Pana in acest moment au confirmat participarea la eveniment importanti investitori romani, din care amintim pe Ioan Niculae, Anca Vlad, Valer Blidar, Alin Burcea, Lucut Vasile, Mihai Lung, Raul Ciurtin, Luchi Georgescu, Niculae Dusu, Stefan Vuza.

Cei interesati sunt rugati sa-si confirme prezenta pana cel tarziu luni, 7 octombrie.

Detalii despre conferinta gasiti pe site-ul oficial.

Sursa: Forumul Investitorilor Autohtoni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.